Over Ann

De rode draad doorheen mijn carrière is het begeleiden van mensen en groepen in hun persoonlijke en werkgerelateerde groei.

Na mijn opleiding als licentiate in de Germaanse Filologie (in 1985) ben ik gestart aan een carrière waar het werken met, en begeleiden van mensen (in bedrijven) centraal staan.

Na een eerste werkervaring op de redactie van een vrouwentijdschrift, maakte ik de overstap naar CBB (Centrum voor Bedrijfsbeheer), een wervings- en selectiebureau waar ik o.a. instond voor testafname, interviews en assessments. In die periode werkte ik ook als taaltrainer bij Eurospeak.

Uit interesse voor trainingen ging ik in 2000 aan de slag bij ITC waar zowel werving en selectie als training mijn werkdomeinen waren. Sindsdien houd ik me intensief bezig met opleidingen en coaching in de bedrijfswereld. Gedurende 8 jaar werkte ik voor Schouten & Nelissen en in 2009 richtte ik mijn eigen trainings- en coachingsorganisatie op. 

foto Ann , te gebruiken?

Ik blijf me continu bekwamen en volgde o.a. een vierjarige psychotherapie-opleiding,  een opleiding in RET, mindfulness, organisatieopstellingen, co-active coaching, certificering MBTI en Insights Discovery en bemiddeling in sociale zaken.

 

Naast training, coaching en bemiddeling, ondersteun ik sinds 10 jaar in mijn praktijk De Beleving mensen die worstelen met burn-out, trauma en/of verlies.